SI DIA SAKIT KAN HATI AKU!!!! - every single moments are memories
home photographye-rafa (local)i-rafa (international)RAFA marketing plan

SI DIA SAKIT KAN HATI AKU!!!!

sebulan aku kat ausie mmg rasa tak sedap hati kat die..20 july 2010 aku balik KL aku rasa happy sgt n happy sbb nk jmpe die..bile aku smpai, die sering sms n talipon aku berkali kali..tp tak dpt sbb aku bru smpai airport...bile smpai rumah, bru la dpt talipon die..

berkali kali die tanye bile nk jmpe, dan aku ckp esk kite jmpe..hari rabu..so, tibe esk harinye, rabu mlm, aku pn g jmpe die ..tibe sahaja di shah alam aku singgah di petronas dpan unisel untuk bli mnuman n mknn..lepas tu aku masuk kreta dan aku nmapk seorang lelaki yg mmg aku knal..rupa2 nya 'EPUL'..lpas tu aku tros ka rumah nya dan amik die..betapa rindu nya aku kat die stelah sbulan tak jmpe.

kemudian, aku teroskan perjalann nk bwk die mkn2 ape smua..tapi, aku perasan sesuatu seperti ade org sedang ikot aku..muka ekin rasa cemas masatu...lpas tu, ekin talipon kwn2 nye bg tahu yg ade bdak lelaki tgh ikot...aku mula rasa tak sdap hati, aku tros bwk laju then lelaki yg bernama 'EPUL' tu tinggal jauh keblakang..bile aku suruh bg tau hal sbanar, baru la si die bg tau smua nya...rupa2 nya, lelaki tu ske kat si die n si die pn ade prasaan ske kat lelaki tu tp die tetap syg aku..AKU BINGUNG TIME TU..

si die pn suruh balik ke shah alam ntuk jmpe dgn kwn2 nya kat mana tah tak igt..tuhan tunjuk akhirnya.sgala rahsia tebongkar...tu la aku slalu ckp kat die ' awk ni kalo kwn bkan kwn'..mest ade sbb bdak tu ske kat die sbb pe si die bg harpan sgt2 dgn cara die tesendiri....awk...im trying to have u back..u do everyting to him but me, nuting..u spend lot of money to him but me, NOTING..!!!!!!!..i knew it for a long time...my insticnt always rite..

i have:
-spent lot of time with u,
-spent my energy,
-spent my money
-sanggup cari awk jauh2 time kat ausie
-sanggup top up 30 dollar just to call u.
-try to find sumting to make u happy
EVERYTING FOR HERRR!!!!!

but u:
-spent time with him
-spent lots of money to him
-spent everyting with him.
-sacrifice everyting to him.
EVERYTING SLAMA NI!!!!!...

ptt la duit awk n kredit awk asik habis...

.....tp awk langsung tak hargai smua tu.awk langsung takde inisiatif nk cari kite..awk langsung tak nmpak smua yg kite buat..even kite bz pn awk, kite cari masa untuk awk nk luang besama smpai asinment tak siap..tp at least siap..but u,....!!!!... no sacrifice at all..brp kali dah awk balik unisel asik kate bz je..?stiap kali awk bz, awk langsung tak igt org yg tsayang..KITE KEKADANG MMG TAK PCAYA AWK BZ PN SLAMA NI....awk slalu ckp org tp awk sndiri yg buat....TAK CUKUP2 KA APE KITE BG SLAMA NI?????...open ur eyes awk....pls...kite bg spnoh hati kite kat awk semenjak ni..n kite sakit hati bile tgk pic awk kat fb time bezday party bcos y, kite yg buat bezday party tu pe smua, kite yg rancang tp awk bnyk ltak pic kwn2 awk dri pic kite...WHY?.....awk mintak kapel kat kite dlm ym time kat ausie, kite tak nk sbb tak formal..kite nk jmpe dpan2 n mintak ngan awk..tp awk dgil..DEGILLLLLLL!!!!!!....tu sbb kite tak ske awk balik unisel..awk balik sana awk lain, bile balik umah pj awk lain...

u say u dont want to lose me but now u said u have to lose me n HIM...tp awk tak ilang die pn..die sntiasa ngan awk kat shah alam tu......but bkan slah kite..salah awk..awk yg cari masalah..awk sntiasa letak kesalahan kat org ..awk tak nk mengalah..tlg la jgn kate hati awk tetutup ka ape ka..i know u and i know ur heart.n tlg la, jgn bg harapan kat org lain dgn cara2 yg bkan2..u never take care of urself..nape awk berubah mendadak bile masuk kolej..kite ske awk yg dlu..YG DULU...!!!!!....kite tau awk stil contact bdak tu..awk..pls..jgn mempergunakan org untuk sbb2 tetentu..i know u still luv him even ur parent warned u..thx awk sbb wat kite cmni..awk yg selfish sbnanye..awk yg konfius kn diri awk..sbananye awk yg bnyk kali wat hati kite teseksa...kite tau kite wat salah ngan awk sblom2 ni, but im trying to get u back..awk susah pe smua, kite sntiasa ade ngan awk...awk igt la sape slalu ngan awk bile awk susah...

IGT LA AWK..BESYUKUR LA PE YG ADE..JGN LA AWK NK SUH KITE RESPECT AWK TP AWK SNDIRI TK PNAH RESPECT KITE SBLOM2 NI...U ASK ME TO TRUST U, BUT I CANT CAUSE HATI KITE TAK SDAP SLAMA NI..TP MMG BTOL PRASAAN KITE SLAMA NI TERHADAP AWK..
AWK MMG TAK LEY BEJAUHAN DGN SESEORANG..AWK TAK LEY TRIMA TU..AWK NK ORG SENTIASA DPAN MATA AWK..ITU YG AWK NAK..AWK MMG TAK LEY TRIMA KITE SEADANYA...AWK TIPU SLAMA NI..KATE2 AWK TU TIPU..U CANT ACEPT WHO I AM..
MUKA AWK NEK JERAWAT PN, I STILL ACCEPT U WHOEVER U ARE..
TLG LA JD MATANG AWK.FIKIR SECARA MATANG..JGN BERPERANGAI MACM BDAK2..BUT STILL KITE SYG AWK..PLS COME BACK...

THX AWK SBB WAT KITE CMNI...THX SBB DAH BRP KALI JD CMNI...KITE TAK TAU CMNE PRASAAN AWK KAT KITE SKANG...MMG COMPLICATED...

goodbye....:'(
 
Posted under:
3 Comments Make A Comment
  • Mia ;) Said:

    Zrq , Relaks yea ,
    I know exactly how you feel ,
    But I rasa kan bestfriend ,
    you girlfie , I'm crying also rght know , :'(

  • zrq Said:

    VYeah.u got prob too eh..its ok.were both face the same situation.u n ur fren n im with my girl.we both spent everyting to the ONE we love so much..thx for reeding mia..kite wat baik tp kite dipijak n dipergunakan je..how sad.:'(

  • IeRa Said:

    hurmmm.. :'(

Leave a comment